Online foglalás

Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Horgászat Tihanyban

Ha van paradicsoma a horgászoknak, akik nem csak a "húsra" mennek, akkor Tihany az. Nemcsak azért, mert szinte átöleli a Balaton, lehetõséget nyújtva számtalan helyen a horgászatra, hanem azért is, mert itt van nekünk a Tihanyi belsõ-tó, amely mint egy tengerszem uralja a hegyek közti területet, tükörvizében másolva a falu látképét a kettõs templomtoronnyal.

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Az Új tógazdának köszönhetõen mára már szó szerint kapitális pontyok, harcsák lakhelye, de telepítettek bele fõleg azért, hogy a felszaporodott kárászokat ritkítsa süllõt, csukát is bõségesen. A Balatonon is, de a Belsõ-tó partján ideális körülmények vannak a családi horgászatok lebonyolítására, hiszen itt a lurkókra nem kell vigyázni, legnagyobb bajuk az lehet, hogy kutyagumiba lépnek. Pancsikolhatnak, a tó szélvizében, szaladgálhatnak a zöld fûben, focizhatnak a tóparti focipályán, vagy a szürkemarhákat nézegethetik félelemmel vegyes csodálattal. Mellesleg pecázhatnak is, a rengeteg kárász garantáltan biztosítja nekik a halfogás örömét. A Belsõ-tavon napijeggyel lehet horgászni, persze felszerelés sem baj ha van Önöknél.

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Számtalan horgász távozott már innen maradandó élménnyel. (Egyik az volt, mikor a szürkemarha bikája kitört a karámból. Nem mindennapi élményt nyújtott a menekülõ horgászoknak.) Õ azóta már elhalálozott, a veszély elmúlt. A tavon csónakból is lehet horgászni, akár éjjel is, bár ez csak a nyári hónapokra igaz.

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

A Balaton… ja kérem az maga a csoda. Miért? Mert kiszámíthatatlanul fukar tud lenni,vagy épp oly bõkezû. Ez csak rajta múlik, és Önön kedves horgász. Tihanyban horgászbolt is mûködik – miért pont ez ne lenne? –, ahol a szükséges csalikat, felszereléseket, vagy akár az engedélyeket is be lehet szerezni. Nyáron a snecik tömegével úszkálnak a kövek között, könnyû megfogni, és csalihalnak használni õket, hogy majdan az éjszaka leple alatt süllõvé, harcsává váljon. A Tihanyi komp melletti víz legendásan jó harcsázóhely, ki ne tudna errõl. Bár nagy kitartás kell ehhez, de mindíg sokan próbálkoznak több kevesebb sikerrel. A bojlis horgászat mára már elterjedt a Balatonon is, tudják ezt a pontyok, keresik is rendesen.

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Ha Úgy dönt kedves olvasó, hogy szán idõt a tihanyi horgászvizekre, nálunk igényes szállásokat talál, ahol klimatizált apartmanokban pihenhet a horgásztársakkal, vagy a családtagokkal. Éttermünkben hódolhat a magyar gasztonómiának, ha a halfogás nem volt sikeres, vagy éppen azt akarja megünnepelni, hogy kapitális méretû halat fogott. Fagyasztószekrényrõl gondoskodunk, hogy a zsákmány is "hidegre"kerülhessen,míg a szabadság telik. Apartmanjaink az év minden szakában rendelkezésre állnak. Jöjjenek, és hódoljanak szenvedélyüknek.

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Horgászat Tihanyon

Elege van a város zajából? Jöjjön el Tihanyba és tapasztalja meg az igazi kikapcsolódás élményét